Hastane Radevu Bilgi

Wiki Article

Randevu

Günümüzde vatandaşlar uzun uzun sıra beklemeden rahat bir şekilde randevu alabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sistemi nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu hangi yollar ile alınır? ALO 182 hattından randevu almak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Alma Sistemi sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan vatandaşların sıra bekleme problemleri de bitti. Kolaylıkla hastane randevularını oluşturan insanlar, randevu tarihi ve hastane tercihinin yanı sıra istedikleri hekime de randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU OLUSTURMA KOLAYLIĞI

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi insanlara kolaylık sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Dijital olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan randevular sayesinde hasta vatandaşlar saatler öncesinden hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde insanlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet aracılığı ile sisteme giriş sağlamalıdır. fakat internet kullanmak istemeyen insanlar için de kayıt almak mümkündür. Bu vatandaşların ALO 182 numarasını araması yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ seçeneğini seçmelidir. Daha sonra ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesiyle Randevu MHRS üyeliği oluşturulur.

Ancak Randevu e-Devlet sitesine kayıt olan vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS internet adresine giden vatandaşların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ seçeneğine tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet Randevu sistemine giriş yapabilen vatandaşlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page